- Tiskárny Náplně
> Výpočetní technika > Tiskárny
Poradce s výběrem tiskárny

Prodej, instalace a servis tiskáren, kopírek a multifunkčních strojů

[ + ] Jaké tiskárny prodáváme

[ - ] Jaké služby k tiskárnám poskytujeme

Nové tiskárny se v krabicích dodávají rozložené na díly, aby při dopravě netrpěly mechanickými otřesy. Před prvním použitím je třeba zakoupenou tiskárnu složit, nainstalovat tiskové náplně, nainstalovat do počítače ovladač a připojit tiskárnu k počítači vhodným kabelem. Chybně provedená instalace může zapříčinit nefunkčnost nebo špatnou funkci tiskárny. Proto jednou z našich služeb je instalace tiskáren.

Po spotřebování tiskových náplní je třeba zakoupit nové, případně znovu naplnit původní náplně. Druhou naší službou je proto zajištění širokého sortimentu tiskových náplní k námi prodáváným tiskárnám. Náplně dodáváme jak originální tak neoriginální a některé náplně opakovaně plníme. Snižujeme tím provozní náklady tisku na polovinu až třetinu běžné ceny.

Další naše péče spočívá v odstraňování poruch, mechanickém čištění, případně v nastavování parametrů komunikace mezi tiskárnou a počítačem. Konečným výsledkem je minimalizace provozních nákladů a spokojenost uživatelů, což je hlavní cíl našich služeb.

Máte-li problémy s tiskem, podívejte se na naše tipy

[ - ] Rozšíření sortimentu

[ + ] Referenční listina - Kdo jsou naši zákazníci?



KOMPAS Milevsko, Dům obchodu a služeb, Komenského 1219, 399 01 Milevsko
mail: kompas@milevsko.cz      http://kompas.milevsko.cz      tel/fax: 382 52 13 14

Sdružení českých spotřebitelů udělilo společnosti Kompas Milevsko s.r.o. Národní cenu Spokojený zákazník